Οδοντίατρος στη Γλυφάδα


Μαρία Λάλουση

Υπηρεσίες


Το Οδοντιατρείο


Το οδοντιατρείο μας στη Γλυφάδα παρέχει υπηρεσίες εξαιρετικά υψηλού επιπέδου, σε ασθενείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Βρίσκεται στο κέντρο της Γλυφάδας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Λαζαράκη 6, Γλυφάδα 166 75, πολύ κοντά σε στάση Τραμ και λεωφορείων.

Κάτι που κάνει το οδοντιατρείο μας την τέλεια επιλογή για ανθρώπους που δεν έχουν προσωπικό τρόπο μετακίνησης ή δεν θέλουν να το χρησιμοποιήσουν μέσα στο κέντρο της Γλυφάδας.

Χρησιμοποιούμε οδοντιατρικά μηχανήματα, υλικά και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, που σε συνδυασμό την άριστη επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία της οδοντιάτρου μπορούν να σας εξασφαλίσουν μια ανώδυνη θεραπεία.

Η οδοντίατρος σου στη Γλυφάδα, Μαρία Λάλουση σας περιμένει στο πιο φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, για να αντιμετωπίσετε μαζί οτιδήποτε στέκεται ανάμεσα σε σας και σε ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο!

Αξιολογήσεις


XK KNS CO EE
2022-06-15
επαληθεύτηκε
Άψογη επαγγελματίας! Υπέροχη δουλειά. Αξίζει μία φορά επίσκεψη για να γίνει η οδοντίατρος σου! Ένας πολύ ωραίος χώρος και πεντακάθαρος στο κέντρο της Γλυφάδας!
Annita Papanikolaou
2022-06-08
επαληθεύτηκε
Excellent work. Finally a dentist of high calibre.
Dimitris Psarras
2022-06-01
επαληθεύτηκε
Η καλύτερη οδοντίατρος που έχω γνωρίσει
Sofia Fotopoulou
2022-05-19
επαληθεύτηκε
Επισκέφτηκα την οδοντίατρο Μαρία Λαλουση μετά από σύσταση γιατί είχα σπάσει το δόντι μου. Το αποτέλεσμα της ολοκεραμικης θήκης που μου έβαλε ήταν εκπληκτικό. Το χρώμα της θήκης ακριβώς το ίδιο με τα υπόλοιπα δόντια μου. Εξαιρετική δουλειά και πολύ καλή επαγγελματίας. Ο δε χώρος του ιατρείου σχεδόν αποστειρωμενος ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής!!!
Xristina Dedempili
2022-05-19
επαληθεύτηκε
Εκπληκτική οδοντίατρος και πάνω από όλα άνθρωπος ! Ο χώρος πεντακάθαρος και εξαιρετικό αποτέλεσμα στην λεύκανση των δοντιών και την συνιστώ ανεπιφύλακτα για οποιοσδήποτε οδοντιατρική θεραπεία !!
Rita Acar
2022-05-13
επαληθεύτηκε
Very professional service, good attention to the patient and the specific case and needs. Highly recommend. Dr. Maria also speaks perfect English, in case you don't speak greek :)!
Annalique Giannoulatou
2022-05-03
επαληθεύτηκε
I took my son for an emergency extraction whilst on holiday. I was extremely impressed with the speed and efficiency Maria demonstrated. My son felt at ease and the tooth was taken out without complications. In so far as I booked myself a check up and proceeded with a dental hygiene session too! Superb results in a modern and immaculately clean surgery . Thank you Maria!
Anna Liosatou
2022-04-18
επαληθεύτηκε
Επισκέφθηκα την Δρ Μαρία Λάλουση για έναν έλεγχο και καθαρισμό των δοντιών μου μετά από παρότρυνση του συζύγου μου που την είχε είδη επισκεφθεί και είχε μείνει απόλυτα ευχαριστημένος . Πρέπει να αναφέρω ότι δυστυχώς ο φόβος μου με είχε κρατήσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα / χρόνια μακριά από τον οδοντίατρο… Μετά από αρκετά εύκολα και δύσκολα σφραγίσματα και αντικατάσταση παλιάς θήκης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί με τον χαρακτήρα της και τον επαγγελματισμό της με έπεισε ότι άξιζε με το παραπάνω να την εμπιστευτώ! Πρέπει δε να τονίσω ότι καταφέρνει να είναι υπομονετική και φιλική, Οι κανόνες υγιεινής τηρούνται άψογα και το ιατρείο, τα μηχανήματα και κάθε τι που χρησιμοποιεί πραγματικά εντυπωσιάζουν.
Just a G
2022-04-12
επαληθεύτηκε
Very good service, very clean environment, skillful dentist. Totally recommend Maria Lalousi

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η οδοντίατρος στη Γλυφάδα, Μαρία Λάλουση είναι στη διάθεση σου για κάθε οδοντιατρική υπηρεσία με ένα ραντεβού. Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ραντεβού και εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας.

Οδοντίατρος Γλυφάδα | Μαρία Λάλουση Οδοντίατρος Μαρία Λαλούση Γλυφάδα