Γενική Οδοντιατρική | Γλυφάδα

Ουλίτιδα

θεραπεία ουλίτιδας γλυφάδα

Περιοδοντίτιδα

Περιοδοντίτιδα Θεραπεία Γλυφάδα

Καθαρισμός

καθαρισμός δοντιών γλυφάδα

Σφραγίσματα

ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΔΟΝΤΙΟΥ γλυφάδα

Εξαγωγές

Εξαγωγή Δοντιού Γλυφάδα

Απονεύρωση

Γενική οδοντιατρική Γλυφάδα

Στο πλαίσιο της Γενικής Οδοντιατρικής, η οδοντίατρος Μαρία Λάλουση αντιμετωπίζει όλα τα οδοντιατρικά και στοματολογικά προβλήματα, από το πιο απλό και σύνηθες, έως το πλέον πολύπλοκο και εξειδικευμένο, που μπορεί να αφορά ακόμα και στην πλήρη ανακατασκευή του στόματος. Σε κάθε περίπτωση, η αντιμετώπιση γίνεται με τον πιο αξιόπιστο, ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό τρόπο.

Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας της στοματικής υγείας είναι η πρόληψη. Μέσω της προληπτικής οδοντιατρικής, εντοπίζονται προβλήματα που βρίσκονται σε πολύ αρχικό στάδιο ή και προβλήματα που θα εμφανιστούν στο μέλλον, αλλά ακόμα δεν έχουν γίνει αντιληπτά από τον ασθενή. Έτσι, αντιμετωπίζονται πριν πάρουν μεγάλη έκταση και δημιουργήσουν μεγαλύτερες δυσκολίες.

Η βασική αρχή του οδοντιατρείου μας είναι οι ασθενείς μας να διατηρούν μια υγιή σχέση με τα δόντια τους. Ως εκ τούτου, προσφέρουμε υπηρεσίες Γενικής Οδοντιατρικής που έχουν σχεδιασθεί για να εξασφαλίσουν τη στοματική υγεία αλλα και να προλάβουν μεγαλύτερα προβλήματα εν τη γενέσει προτού γίνουν χειρότερα.

Εάν απαιτείται, πραγματοποιούμε εξαγωγές, τοποθετούμε σφραγίσματα, ένθετα, στεφάνες ή γέφυρες εξασφαλίζοντας πάντα χωρίς πόνο ο ασθενής μας να νιώθει όσο το δυνατόν πιο άνετα κατά τη διάρκεια της όποιας επεμβατικής θεραπείας.

Αν τα δόντια σας για παράδειγμα δεν είναι στη σωστή θέση, η Ορθοδοντική μπορεί κάλλιστα να είναι η καλύτερη λύση, τα προβλήματα με τα ούλα σας ενδεχομένως να χρειάζονται την επίβλεψη απο Περιοδοντολόγο, ενώ αν έχετε φθαρμένα δόντια τότε η Αισθητική Οδοντιατρική μπορεί να σας προσφέρει ένα όμορφο χαμόγελο ή αν χρειάζεται ένα εμφύτευμα.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart