invisalign μασελάκι

Invisalign – Οι διαφανείς νάρθηκες για ίσια δόντια

Η θεραπεία με Invisalign έχει αποδειχθεί κλινικά ότι είναι αποτελεσματική. Στα χέρια ενός έμπειρου οδοντίατρου Invisalign μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ήπιων έως σύνθετων προβλημάτων που σχετίζονται με το ίσιωμα των δοντιών.

Αλλάζοντας τους νάρθηκες Invisalign κάθε εβδομάδα, μπορείτε να επιτύχετε το χαμόγελο που θέλετε σε διάστημα μόλις 3 μηνών. Αυτό σημαίνει ταχύτητα έως 50% μεγαλύτερη από πριν.

Οι νάρθηκες κατασκευάζονται από το υλικό Smart Track είναι πιο άνετοι, κόβονται ακριβώς στη γραμμή των ούλων σας για να εφαρμόζουν καλύτερα και είναι εύκολο να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν.

Είναι επίσης λιγότερο επώδυνοι σε σχέση με τα κλασσικά σιδεράκια μιας και ο πόνος ή η δυσφορία που νιώθεις όταν τα πρωτοβάζεις εξαφανίζεται μετά από τις δύο πρώτες μέρες.

Επειδή οι νάρθηκες είναι αφαιρούμενοι, μπορείτε να τους τοποθετείτε και να τους αφαιρείτε εύκολα ώστε να εξακολουθήσετε να απολαμβάνετε τα φαγητά που σας αρέσουν μέχρι και 2 ώρες την ημέρα.

γυναίκα με ίσια δόντια βγάζει τον νάρθηκα

Η τεχνολογία

Πριν ακόμα ξεκινήσετε την θεραπεία με Invisalign μπορείτε να δείτε σε προεπισκόπηση το νέο σας χαμόγελο, με την τεχνολογία ClinCheck® που χαρτογραφεί ψηφιακά ολόκληρο το ταξίδι Invisalign. Ο οδοντίατρος Invisalign σχεδιάζει ένα ακριβές, εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας, το οποίο περιλαμβάνει τις ακριβείς κινήσεις των δοντιών σας και τη χρονική διάρκεια της θεραπείας σας.

To κόστος

Το ακριβές κόστος της θεραπείας σας με Invisalign θα καθοριστεί από:

  • Την περιπλοκότητα της περίπτωσής σας
  • Τη διάρκεια της θεραπείας σας
  • Τον ιατρό που θα επιλέξετε για τη θεραπεία σας

Για να μάθετε το ακριβές κόστος της δικής σας θεραπείας με Invisalign, ζητήστε ένα ραντεβού με έναν έμπειρο οδοντίατρο Invisalign.

Ποια είναι η διαδικασία

Μόλις ο οδοντίατρος Invisalign επιβεβαιώσει ότι είστε κατάλληλος/η για θεραπεία, θα πάρει φωτογραφίες και αποτύπωματα των δοντιών σας. Οι καταγραφές αυτές θα χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν ένα πλάνο θεραπείας ClinCheck 3D®, αποκλειστικά για σας.

Μετά την κατασκευή και αποστολή των ναρθήκων στο ιατρείο του οδοντίατρου σας, θα λάβετε μια σειρά από νάρθηκες που θα φοράτε καθημερινά και θα αλλάζετε στο σπίτι κάθε εβδομάδα.

Θα επισκέπτεστε τον οδοντίατρο σας περίπου μια φορά τον μήνα για παρακολούθηση της προόδου και για να παραλαμβάνετε νέους νάρθηκες. Μετά την ολοκλήρωση του πλάνου θεραπείας σας, θα απαιτηθούν συγκρατητήρες για να διατηρήσουν το νέο σας χαμόγελο, οι οποίοι μπορεί να είναι κατασκευασμένοι από το ίδιο υλικό με τους νάρθηκες ή από ορθοδοντικό σύρμα.

θήκη με διαφανή νάρθηκα δοντιών

Οφέλη από την ορθοδοντική θεραπεία INVISALIGN

H κακή θέση των δοντιών ή των γνάθων του προσώπου μπορεί να απειλήσει την υγεία και την ομορφιά ενός ανθρώπου. Τα στραβά δόντια δημιουργούν δυσκολίες στο καθημερινό βούρτσισμα, την ομιλία και τη μάσηση της τροφής. Επίσης επηρεάζουν την καλή λειτουργία της άνω και κάτω οδοντοστοιχίας με αρνητικό αντίκτυπο στη λειτουργία των αρθρώσεων του στόματος.

Με την ορθοδοντική θεραπεία αποκαθιστούμε την καλή επαφή των δοντιών κατά τη μάσηση και την ομιλία, απομακρύνουμε τους παράγοντες που δυσκολεύουν το σωστό βούρτσισμα των δοντιών και τη χρήση νήματος και βελτιώνουμε σημαντικά την εμφάνιση και την ομορφιά του προσώπου. Έτσι τα δόντια και τα ούλα δε φθείρονται και παραμένουν γερά για μια ολόκληρη ζωή.

Ελαττώνεται έτσι η πιθανότητα τερηδονισμού των δοντιών και εμφάνισης ουλίτιδας ή περιοδοντίτιδας. Αυτό συνεπάγεται λιγότερες επισκέψεις στον οδοντίατρο και μικρότερη ανάγκη για χρονοβόρες και δαπανηρές οδοντιατρικές εργασίες (προσθετικές εργασίες, εμφράξεις κτλ)

Η μέθοδος INVISALIGN επιτυγχάνει όλα τα παραπάνω με τον πλέον ήπιο τρόπο και η χρήση των ναρθήκων αισθητικά περνά σχεδόν απαρατήρητη για τον ασθενή και το περιβάλλον του. Οι ασθενείς κάνουν άφοβα ορθοδοντική θεραπεία χωρίς αισθητικούς, κοινωνικούς ή επαγγελματικούς περιορισμούς, όπως δυστυχώς συμβαίνει με την κλασσική Ορθοδοντική.

 Συγκράτηση

Μελέτες έδειξαν ότι, χωρίς συγκράτηση, τα ευθειασμένα δόντια μπορούν να επανέλθουν προοδευτικά στην αρχική τους θέση. Φορώντας συγκρατητήρες μετά τα παραδοσιακά σιδεράκια ή τη θεραπεία με Invisalign, σημαίνει ότι διατηρείτε τα δόντια σας στη νέα θέση, προστατεύοντας το χαμόγελο και την επένδυσή σας.

Για να μάθετε περισσότερα για τη στοματική υγεία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τηλεφωνείστε στο 211 416 7676 ή στείλτε μας email στο info@marialalousi.com για να κλείσετε ένα ραντεβού.

Το άρθρο αναδημοσιεύτικε στο:

Health4u.gr

Similar Posts