Invisalign στη Γλυφάδα

Το Invisalign ή αλλιώς γνωστά και ως τα αόρατα σιδεράκια, είναι μία μέθοδος αόρατης ορθοδοντικής θεραπείας η οποία μπορεί να σας προσφέρει ένα ίσιο χαμόγελο. 

Αυτό επιτυγχάνεται με την χρήση λεπτών, διάφανων και αναιρούμενων ναρθήκων, οι οποίοι κατασκευάζονται με την χρήση υψηλής τεχνολογίας και υλικά.

Η τρόπος κατασκευής του Invisalign του επιτρέπει να εφαρμόζει στα δόντια σας καθώς και την δυνατότητα να της ανώδυνης μετακίνησης τους. Αυτό επιτρέπει στα δόντια να έρθουν στην ζητούμενη θέση.

Το Invisalign είναι τα σιδεράκια της νέας εποχής διότι προσφέρει τα ίδια αποτελέσματα και δεν αλλοιώνει την αισθητική του στόματος, κάτι που έχει άμεση σχέση με την ψυχολογία.

Με σιγουριά μπορεί να ειπωθεί πως είναι η καλύτερη αισθητική και λειτουργική θεραπεία για να μετακινηθούν και να ισιώσουν τα δόντια σας. 

Ποια τα πλεονεκτήματα του Invisalign;

Τα πλεονεκτήματα του Invisalign έχουν άμεση σχέση με τον τρόπο κατασκευής και των υλικών τους. 

Πιο συγκεκριμένα τα πλεονεκτήματα είναι: 

  1. Οι νάρθηκες Invisalign είναι σχεδόν αόρατοι και έτσι είναι πολύ δύσκολο να τους δει κάποιος. Τα κλασικά σιδεράκια όπως είναι γνωστό αλλοιώνουν την στοματική αισθητική ενώ τα Invisalign προσφέρουν υψηλή λειτουργικότητα, αποτελεσματικότητα και αισθητική.
  2. Είναι αναιρούμενοι. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να τρώτε και να πίνετε ότι θέλετε κατά την θεραπεία. Ταυτόχρονα μπορείτε να περιποιείστε πλήρως την στοματική υγιεινή σας (π χ. βούρτσισμα δοντιών, χρήση νήματος) από την στιγμή που τους αφαιρέσετε.
  3. Δεν έχουν μεταλλικά στηρίγματα ή σύρματα όπως τα σιδεράκια με αποτέλεσμα να αποφεύγονται οι πιθανές πληγές και χρειάζεται πού λιγότερος χρόνος κατά την επίσκεψή σας στο οδοντιατρείο. 
  4. Η τεχνολογία Invisalign σας δίνει την δυνατότητα να δείτε το πως θα φαίνονται τα δόντια σας (τελικό αποτέλεσμα) πριν καν ξεκινήσει η θεραπεία. Αυτό επιτυγχάνεται μέσο ψηφιακής απεικόνισης και πλάνο θεραπείας Invisalign.

Ποια τα μειονεκτήματα του Invisalign;:

  1. Η θεραπεία του Invisalign απαιτεί απόλυτη συνεργασία μεταξύ οδοντιάτρου και ασθενή. Ο ασθενείς πρέ[ει να φοράει τους νάρθηκες Invisalign 20 ώρες την ημέρα. Εάν δεν το ακολουθήσει είναι δεδομένο ότι η θεραπεία δεν θα είναι επιτυχής.
  2. Το κόστος θεραπείας Invisalign είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τα σιδεράκια. Αυτό δικαιολογείται λόγω του μεγάλου κόστους παραγωγής στην Αμερική. Το ευρύ κοινό δεν πιστεύει ότι είναι δαπάνη αλλά ότι είναι μια επένδυση υγείας με γρήγορα αποτελέσματα και μεγάλες αισθητικές δυνατότητες συγκριτικά με άλλες μεθόδους. 
  3. Το μεγαλύτερο σε εισαγωγικά μειονεκτήματα του Invisalign είναι η άμεση σχέση με την πιθανή απειρία και έλλειψη γνώσεων κάποιων οδοντιάτρων, οι οποίοι δεν μπορούν να ολοκληρώσουν την θεραπεία αποτελεσματικά και γρήγορα.  Για την αποφυγή του παραπάνω, θα ήταν σοφό να προτιμήσετε έναν οδοντίατρο που είναι πιστοποιημένος και έμπειρος με την τεχνική Invisalign.

Η οδοντίατρος Μαρία Λάλουση θα μπορούσε να σας βοηθήσει με μία τέτοια θεραπεία αφότου έχει πιστοποίηση Invisalign.

invisalign certification οδοντίατρος γλυφάδα Μαρία Λάλουση

Ποια είναι η διαδικασία θεραπείας Invisalign; 

Για να ξεκινήσει η διαδικασία θεραπείας Invisalign, θα πρέπει ο οδοντίατρος να επιβεβαιώσει ότι είστε κατάλληλος ασθενής. 

Η καταλληλόλητα ενός ασθενή εξακριβώνεται με φωτογραφίες, ακτινογραφίες και αποτυπώματα των δοντιών σας που θα πάρει ο ιατρός. 

Ταυτόχρονα οι παραπάνω καταγραφές θα χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν ένα πλάνο θεραπείας ClinCheck 3D®, αποκλειστικά για σας.

Αυτό ακολουθείται από την αποστολή των στοιχείων με σκοπό την δημιουργία, κατασκευή και αποστολή των ναρθήκων Invisalign στο οδοντιατρείο. 

Όταν καταφθάσουν στο οδοντιατρείο οι νάρθηκες , θα έρθετε να τους παραλάβετε και πρέπει να τους φοράτε καθημερινά για περίπου 20 ώρες την ημέρα. 

Καθώς τα δόντια σας θα αρχίσουν να ισιώνουν πρέπει να τους αλλάζετε στο σπίτι ανά μία ή δύο εβδομάδες ανάλογα με τις οδηγιές που θα σας δωθούν.

Ακόμα θα πρέπει επισκέπτεστε τον οδοντίατρο σας κάθε 6 με 8 εβδομάδες για παρακολούθηση της προόδου και για να παραλαμβάνετε νέους νάρθηκες. 

Μετά την ολοκλήρωση του πλάνου θεραπείας Invisalign, θα απαιτηθούν συγκρατητήρες για να διατηρήσουν το νέο σας χαμόγελο. 

Χρειάζομαι συγκρατητήρες δοντιών μετά την θεραπεία;

Μελέτες έδειξαν ότι, χωρίς συγκράτηση δοντιών, τα ευθειασμένα δόντια μπορούν να επανέλθουν προοδευτικά στην αρχική τους θέση. 

Φορώντας συγκρατητήρες δοντιών Vivera μετά τα παραδοσιακά σιδεράκια ή τη θεραπεία με Invisalign, σημαίνει ότι διατηρείτε τα δόντια σας στη νέα θέση, προστατεύοντας το χαμόγελο και την επένδυσή σας.

Οι συγκρατητήρες δοντιών Vivera κατασκευάζονται ειδικά για σας με την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τους νάρθηκες Invisalign. Απολαμβάνετε μια ακριβή και άνετη εφαρμογή.

Το αποκλειστικής χρήσης υλικό των συγκρατητήρων δοντιών Vivera είναι κατά 30% πιο ανθεκτικό από τα άλλα κορυφαία διαφανή υλικά συγκράτησης και σας βοηθάει να διατηρήσετε το χαμόγελό σας. 

Μειώνει επίσης τον κίνδυνο ρωγμής ή θραύσης του συγκρατητήρα, κάτι που σημαίνει ότι έχετε έναν πιο ανθεκτικό συγκρατητήρα στον οποίο μπορεί να βασίζεστε.

Είτε έχετε χρησιμοποιήσει νάρθηκες Invisalign είτε παραδοσιακά σύρματα και σιδεράκια, μπορείτε να επωφεληθείτε από τους συγκρατητήρες Vivera.

Invisalign – Πριν και Μετά

Πόσο κοστίζει το Invisalign;

Το κόστος της θεραπείας Invisalign δεν είναι δυνατό να καθοριστεί πρίν μία ειδική οδοντιατρική εξέταση καταλληλότητας για θεραπεία. 

Οι παράγοντες που καθορίζουν το κόστος Invisalign είναι:

  1. Η πολυπλοκότητα της περίπτωσής σας
  2. Η διάρκεια της θεραπείας σας
  3. Τον ιατρό που θα επιλέξετε για τη θεραπεία σας

Αξιολογήσεις


Katerina Diamantaki
2022-11-26
Αν υπήρχαν έξι αστέρια, θα έβαζα έξι. Κορυφαία οδοντίατρος, πλήρως καταρτισμένη, χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνικές και τα πλέον ποιοτικά υλικά. Είναι λεπτολόγος, υπεύθυνη, απόλυτα τυπική στα ραντεβού και με ειλικρινή σεβασμό στον ασθενή. Άριστη τεχνική, άριστο θεραπευτικό αποτέλεσμα που ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Όποιος ψάχνει ποιοτική δουλειά να την επισκεφθεί χωρίς δεύτερη σκέψη. Από τους λίγους γιατρούς που συνιστώ ανεπιφύλακτα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στη βοηθό της γιατρού, την Αγγελική, για την πολύτιμη βοήθειά της.
손진포
2022-10-27
Dr. Maria is the best dentist in Greece. I removed my molar by Dr. Maria and it was totally complerely and there was no pain. I am Korean I thought Korean dentist is the best in the world but Maria is the one of the best in the world.
stelios maliaritis
2022-09-30
Εξαιρετη επαγγελματιας και υπεροχος ανθρωπος!!! Εκανε μεγαλη υπομονη μαζι μου. Σας τη συστηνω ανεπιφυλακτα!
Fay Boyaki
2022-09-15
Best cleaning! Great dentist! Amazing and pleasant professional. I would recommend without doubt!
Vas Kim
2022-09-14
Εξαιρετική δουλειά, απίστευτο αποτέλεσμα στην λεύκανση !!! Προτείνετε με 1000 ❤️
Konstantinos Sohos
2022-09-13
Καλή δουλειά χωρίς πόνο
Apostolia Galanakh
2022-08-18
Εξαιρετική οδοντίατρος και άνθρωπος. Ήμουν στην Γλυφαδα για δουλειά και μου έσπασε το δόντι μου. Πήρα τηλέφωνο και αμέσως μου προσφέρθηκε ραντεβού. Εξαίσιο αποτέλεσμα και χωρίς καθόλου πόνο. Την συστήνω ανεπιφύλακτα.
Maria Maragoudaki
2022-08-11
Excellent service. Dr Lalousi is a very knowledgeable and experienced dentist in down town Glyfada. She very professional and kind. She explained to me the treatment procedure in details and she gave me the cost verbally and in writing. I knew in every stage of the treatment what was happening and what I had to pay. The whitening results were amazing . I am still smiling. Totally recommend her!!!
Gelina Vogiatzoglou
2022-08-03
Η κυρία Λάλουση είναι άψογη επαγγελματίας με εμπειρία, υπομονή και "ελαφρύ χέρι" (σημαντικό για οδοντίατρο, σωστά;)! Έκανα εξαγωγή πολύ γρήγορα και χωρίς πόνο! Το ιατρείο, που είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα, είναι πάντα σχολαστικά καθαρό! Το ίδιο σχολαστικά είναι και τα μέτρα κατά του κορονοϊού για κάθε επισκέπτη! Και πόσο χρήσιμη η υπενθύμιση που στέλνει για τα ραντεβού μέσω μηνυμάτων! Συστήνω ανεπιφύλακτα!