Invisalign στη Γλυφάδα

Το Invisalign ή αλλιώς γνωστά και ως τα αόρατα σιδεράκια, είναι μία μέθοδος αόρατης ορθοδοντικής θεραπείας η οποία μπορεί να σας προσφέρει ένα ίσιο χαμόγελο. 

Αυτό επιτυγχάνεται με την χρήση λεπτών, διάφανων και αναιρούμενων ναρθήκων, οι οποίοι κατασκευάζονται με την χρήση υψηλής τεχνολογίας και υλικά.

Η τρόπος κατασκευής του Invisalign του επιτρέπει να εφαρμόζει στα δόντια σας καθώς και την δυνατότητα να της ανώδυνης μετακίνησης τους. Αυτό επιτρέπει στα δόντια να έρθουν στην ζητούμενη θέση.

Το Invisalign είναι τα σιδεράκια της νέας εποχής διότι προσφέρει τα ίδια αποτελέσματα και δεν αλλοιώνει την αισθητική του στόματος, κάτι που έχει άμεση σχέση με την ψυχολογία.

Με σιγουριά μπορεί να ειπωθεί πως είναι η καλύτερη αισθητική και λειτουργική θεραπεία για να μετακινηθούν και να ισιώσουν τα δόντια σας. 

Ποια τα πλεονεκτήματα του Invisalign;

Τα πλεονεκτήματα του Invisalign έχουν άμεση σχέση με τον τρόπο κατασκευής και των υλικών τους. 

Πιο συγκεκριμένα τα πλεονεκτήματα είναι: 

  1. Οι νάρθηκες Invisalign είναι σχεδόν αόρατοι και έτσι είναι πολύ δύσκολο να τους δει κάποιος. Τα κλασικά σιδεράκια όπως είναι γνωστό αλλοιώνουν την στοματική αισθητική ενώ τα Invisalign προσφέρουν υψηλή λειτουργικότητα, αποτελεσματικότητα και αισθητική.
  2. Είναι αναιρούμενοι. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να τρώτε και να πίνετε ότι θέλετε κατά την θεραπεία. Ταυτόχρονα μπορείτε να περιποιείστε πλήρως την στοματική υγιεινή σας (π χ. βούρτσισμα δοντιών, χρήση νήματος) από την στιγμή που τους αφαιρέσετε.
  3. Δεν έχουν μεταλλικά στηρίγματα ή σύρματα όπως τα σιδεράκια με αποτέλεσμα να αποφεύγονται οι πιθανές πληγές και χρειάζεται πού λιγότερος χρόνος κατά την επίσκεψή σας στο οδοντιατρείο. 
  4. Η τεχνολογία Invisalign σας δίνει την δυνατότητα να δείτε το πως θα φαίνονται τα δόντια σας (τελικό αποτέλεσμα) πριν καν ξεκινήσει η θεραπεία. Αυτό επιτυγχάνεται μέσο ψηφιακής απεικόνισης και πλάνο θεραπείας Invisalign.

Ποια τα μειονεκτήματα του Invisalign;:

  1. Η θεραπεία του Invisalign απαιτεί απόλυτη συνεργασία μεταξύ οδοντιάτρου και ασθενή. Ο ασθενείς πρέ[ει να φοράει τους νάρθηκες Invisalign 20 ώρες την ημέρα. Εάν δεν το ακολουθήσει είναι δεδομένο ότι η θεραπεία δεν θα είναι επιτυχής.
  2. Το κόστος θεραπείας Invisalign είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τα σιδεράκια. Αυτό δικαιολογείται λόγω του μεγάλου κόστους παραγωγής στην Αμερική. Το ευρύ κοινό δεν πιστεύει ότι είναι δαπάνη αλλά ότι είναι μια επένδυση υγείας με γρήγορα αποτελέσματα και μεγάλες αισθητικές δυνατότητες συγκριτικά με άλλες μεθόδους. 
  3. Το μεγαλύτερο σε εισαγωγικά μειονεκτήματα του Invisalign είναι η άμεση σχέση με την πιθανή απειρία και έλλειψη γνώσεων κάποιων οδοντιάτρων, οι οποίοι δεν μπορούν να ολοκληρώσουν την θεραπεία αποτελεσματικά και γρήγορα.  Για την αποφυγή του παραπάνω, θα ήταν σοφό να προτιμήσετε έναν οδοντίατρο που είναι πιστοποιημένος και έμπειρος με την τεχνική Invisalign.

Η οδοντίατρος Μαρία Λάλουση θα μπορούσε να σας βοηθήσει με μία τέτοια θεραπεία αφότου έχει πιστοποίηση Invisalign.

invisalign certification οδοντίατρος γλυφάδα Μαρία Λάλουση

Ποια είναι η διαδικασία θεραπείας Invisalign; 

Για να ξεκινήσει η διαδικασία θεραπείας Invisalign, θα πρέπει ο οδοντίατρος να επιβεβαιώσει ότι είστε κατάλληλος ασθενής. 

Η καταλληλόλητα ενός ασθενή εξακριβώνεται με φωτογραφίες, ακτινογραφίες και αποτυπώματα των δοντιών σας που θα πάρει ο ιατρός. 

Ταυτόχρονα οι παραπάνω καταγραφές θα χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν ένα πλάνο θεραπείας ClinCheck 3D®, αποκλειστικά για σας.

Αυτό ακολουθείται από την αποστολή των στοιχείων με σκοπό την δημιουργία, κατασκευή και αποστολή των ναρθήκων Invisalign στο οδοντιατρείο. 

Όταν καταφθάσουν στο οδοντιατρείο οι νάρθηκες , θα έρθετε να τους παραλάβετε και πρέπει να τους φοράτε καθημερινά για περίπου 20 ώρες την ημέρα. 

Καθώς τα δόντια σας θα αρχίσουν να ισιώνουν πρέπει να τους αλλάζετε στο σπίτι ανά μία ή δύο εβδομάδες ανάλογα με τις οδηγιές που θα σας δωθούν.

Ακόμα θα πρέπει επισκέπτεστε τον οδοντίατρο σας κάθε 6 με 8 εβδομάδες για παρακολούθηση της προόδου και για να παραλαμβάνετε νέους νάρθηκες. 

Μετά την ολοκλήρωση του πλάνου θεραπείας Invisalign, θα απαιτηθούν συγκρατητήρες για να διατηρήσουν το νέο σας χαμόγελο. 

Χρειάζομαι συγκρατητήρες δοντιών μετά την θεραπεία;

Μελέτες έδειξαν ότι, χωρίς συγκράτηση δοντιών, τα ευθειασμένα δόντια μπορούν να επανέλθουν προοδευτικά στην αρχική τους θέση. 

Φορώντας συγκρατητήρες δοντιών Vivera μετά τα παραδοσιακά σιδεράκια ή τη θεραπεία με Invisalign, σημαίνει ότι διατηρείτε τα δόντια σας στη νέα θέση, προστατεύοντας το χαμόγελο και την επένδυσή σας.

Οι συγκρατητήρες δοντιών Vivera κατασκευάζονται ειδικά για σας με την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τους νάρθηκες Invisalign. Απολαμβάνετε μια ακριβή και άνετη εφαρμογή.

Το αποκλειστικής χρήσης υλικό των συγκρατητήρων δοντιών Vivera είναι κατά 30% πιο ανθεκτικό από τα άλλα κορυφαία διαφανή υλικά συγκράτησης και σας βοηθάει να διατηρήσετε το χαμόγελό σας. 

Μειώνει επίσης τον κίνδυνο ρωγμής ή θραύσης του συγκρατητήρα, κάτι που σημαίνει ότι έχετε έναν πιο ανθεκτικό συγκρατητήρα στον οποίο μπορεί να βασίζεστε.

Είτε έχετε χρησιμοποιήσει νάρθηκες Invisalign είτε παραδοσιακά σύρματα και σιδεράκια, μπορείτε να επωφεληθείτε από τους συγκρατητήρες Vivera.

Invisalign – Πριν και Μετά

Πόσο κοστίζει το Invisalign;

Το κόστος της θεραπείας Invisalign δεν είναι δυνατό να καθοριστεί πρίν μία ειδική οδοντιατρική εξέταση καταλληλότητας για θεραπεία. 

Οι παράγοντες που καθορίζουν το κόστος Invisalign είναι:

  1. Η πολυπλοκότητα της περίπτωσής σας
  2. Η διάρκεια της θεραπείας σας
  3. Τον ιατρό που θα επιλέξετε για τη θεραπεία σας

Αξιολογήσεις


XK KNS CO EE
2022-06-15
επαληθεύτηκε
Άψογη επαγγελματίας! Υπέροχη δουλειά. Αξίζει μία φορά επίσκεψη για να γίνει η οδοντίατρος σου! Ένας πολύ ωραίος χώρος και πεντακάθαρος στο κέντρο της Γλυφάδας!
Annita Papanikolaou
2022-06-08
επαληθεύτηκε
Excellent work. Finally a dentist of high calibre.
Dimitris Psarras
2022-06-01
επαληθεύτηκε
Η καλύτερη οδοντίατρος που έχω γνωρίσει
Sofia Fotopoulou
2022-05-19
επαληθεύτηκε
Επισκέφτηκα την οδοντίατρο Μαρία Λαλουση μετά από σύσταση γιατί είχα σπάσει το δόντι μου. Το αποτέλεσμα της ολοκεραμικης θήκης που μου έβαλε ήταν εκπληκτικό. Το χρώμα της θήκης ακριβώς το ίδιο με τα υπόλοιπα δόντια μου. Εξαιρετική δουλειά και πολύ καλή επαγγελματίας. Ο δε χώρος του ιατρείου σχεδόν αποστειρωμενος ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής!!!
Xristina Dedempili
2022-05-19
επαληθεύτηκε
Εκπληκτική οδοντίατρος και πάνω από όλα άνθρωπος ! Ο χώρος πεντακάθαρος και εξαιρετικό αποτέλεσμα στην λεύκανση των δοντιών και την συνιστώ ανεπιφύλακτα για οποιοσδήποτε οδοντιατρική θεραπεία !!
Rita Acar
2022-05-13
επαληθεύτηκε
Very professional service, good attention to the patient and the specific case and needs. Highly recommend. Dr. Maria also speaks perfect English, in case you don't speak greek :)!
Annalique Giannoulatou
2022-05-03
επαληθεύτηκε
I took my son for an emergency extraction whilst on holiday. I was extremely impressed with the speed and efficiency Maria demonstrated. My son felt at ease and the tooth was taken out without complications. In so far as I booked myself a check up and proceeded with a dental hygiene session too! Superb results in a modern and immaculately clean surgery . Thank you Maria!
Anna Liosatou
2022-04-18
επαληθεύτηκε
Επισκέφθηκα την Δρ Μαρία Λάλουση για έναν έλεγχο και καθαρισμό των δοντιών μου μετά από παρότρυνση του συζύγου μου που την είχε είδη επισκεφθεί και είχε μείνει απόλυτα ευχαριστημένος . Πρέπει να αναφέρω ότι δυστυχώς ο φόβος μου με είχε κρατήσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα / χρόνια μακριά από τον οδοντίατρο… Μετά από αρκετά εύκολα και δύσκολα σφραγίσματα και αντικατάσταση παλιάς θήκης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί με τον χαρακτήρα της και τον επαγγελματισμό της με έπεισε ότι άξιζε με το παραπάνω να την εμπιστευτώ! Πρέπει δε να τονίσω ότι καταφέρνει να είναι υπομονετική και φιλική, Οι κανόνες υγιεινής τηρούνται άψογα και το ιατρείο, τα μηχανήματα και κάθε τι που χρησιμοποιεί πραγματικά εντυπωσιάζουν.
Just a G
2022-04-12
επαληθεύτηκε
Very good service, very clean environment, skillful dentist. Totally recommend Maria Lalousi