Καθαρισμός Δοντιών στη Γλυφάδα

Τι είναι ο βαθύς καθαρισμός δοντιών

Με τα περισσότερα δόντια των ενηλίκων να χάνονται από την ουλίτιδα και όχι από τη τερηδόνα, η τακτική θεραπεία με βαθύ καθαρισμό είναι απαραίτητη για τη διατήρηση των ούλων και των δοντιών σας υγιή. Οι τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο σε συνδυασμό με οδοντιατρικούς ελέγχους και φροντίδα των δοντιών και των ούλων στο σπίτι θα βελτιώσουν σημαντικά την εμφάνιση των δοντιών σας και την στοματική υγεία σας.

Τι συμβαίνει στο ραντεβού;

Οι οδοντίατροι προσφέρουν μια επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού δοντιών, μια διαδικασία που ονομάζεται βαθύς καθαρισμός και στίλβωση. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού ο ειδικός θα πραγματοποιήσει μια πρώτη εξέταση της οδοντικής υγείας. Στη συνέχεια :

• Θα απομακρύνει τυχόν πλάκα ή πέτρα από τις περιοχές όπου δεν μπορεί να φτάσει το βούρτσισμα

• Θα εκτελέσει την στίλβωση για να αφαιρέσει τυχόν επιφανειακές χρωστικές από τα δόντια σας

• Θα προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές σχετικά με τον τρόπο διατήρησης της καλής οδοντικής υγείας και την επίδειξη τεχνικών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι

Ο οδοντίατρος σας θα παρέχει επίσης συμβουλές σχετικά με τη διατροφή και την πρόληψη της φθοράς των δοντιών.

Πόσο συχνά θα πρέπει να κάνω βαθύ καθαρισμό δοντιών;

Μπορεί να συνίσταται από τον οδοντίατρό σας να κάνετε τακτικά βαθύ καθαρισμό κάθε 3 με 6 μήνες. Η συχνότητα των επισκέψεων θα καθορίζεται από τις κλινικές σας ανάγκες, αλλά και από τη δική σας προσωπική επιθυμία να καθαρίζετε και να γυαλίζετε τα δόντια σας τακτικά.

Ο οδοντίατρος σας μπορεί επίσης να σας συστήσει να κάνετε βαθύ καθαρισμό πριν ξεκινήσετε μια πολύπλοκη οδοντιατρική θεραπεία όπως οδοντικά εμφυτεύματα.

Ποια είναι τα οφέλη βαθύ καθαρισμού δοντιών;

Η καλή στοματική υγιεινή είναι ζωτικής σημασίας για την εξάλειψη της ουλίτιδας και της τερηδόνας, η οποία μπορεί τελικά να οδηγήσει σε απώλεια των δοντιών. Οι τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο φροντίζουν να απομακρυνθεί η κρυφή και δυσπρόσιτη πλάκα και πέτρα από τα δόντια σας, αφαιρώντας τραχείς επιφάνειες που συμβάλλουν στη δημιουργία βακτηριακών αποικιών και στη βελτίωση της υγείας των δοντιών και των ούλων σας.

Οι οδοντίατροι μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα φωτεινότερα και πιο λευκά δόντια. Ο βαθύς καθαρισμός και η στίλβωση, καθώς και η θεραπεία AIR-FLOW είναι αισθητικές θεραπείες που μπορεί να αφαιρέσουν τις επιφανειακές χρωστικές, αφήνοντάς σας ένα πιο φρέσκο, φωτεινότερο χαμόγελο.

Τι είναι η θεραπεία AIR-FLOW;

Το AIR-FLOW® είναι μια τεχνική καθαρισμού που καθαρίζει απαλά και λειαίνει τα δόντια χρησιμοποιώντας μη-λειαντική τεχνολογία. Αφαιρεί την πλάκα, τους λεκέδες και τον αποχρωματισμό χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό νερού, πεπιεσμένου αέρα και λεπτών σωματιδίων σκόνης.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία ψεκασμού μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλες τις περιοχές που είναι δύσκολο να προσεγγιστούν και οι οποίες δεν είναι συμβατές με την παραδοσιακή κλίμακα. Αφαιρεί αποτελεσματικά το επιβλαβές βιοφίλμ που αναπτύσσεται όταν η οδοντική πλάκα αποικίζεται από βακτήρια, αλλά αφήνει άθικτη την επιφάνεια των δοντιών σας.

Η θεραπεία με AIR-FLOW® μπορεί να επαναλαμβάνεται τακτικά και να είναι κατάλληλη τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά.

Αξιολογήσεις


XK KNS CO EE
2022-06-15
επαληθεύτηκε
Άψογη επαγγελματίας! Υπέροχη δουλειά. Αξίζει μία φορά επίσκεψη για να γίνει η οδοντίατρος σου! Ένας πολύ ωραίος χώρος και πεντακάθαρος στο κέντρο της Γλυφάδας!
Annita Papanikolaou
2022-06-08
επαληθεύτηκε
Excellent work. Finally a dentist of high calibre.
Dimitris Psarras
2022-06-01
επαληθεύτηκε
Η καλύτερη οδοντίατρος που έχω γνωρίσει
Sofia Fotopoulou
2022-05-19
επαληθεύτηκε
Επισκέφτηκα την οδοντίατρο Μαρία Λαλουση μετά από σύσταση γιατί είχα σπάσει το δόντι μου. Το αποτέλεσμα της ολοκεραμικης θήκης που μου έβαλε ήταν εκπληκτικό. Το χρώμα της θήκης ακριβώς το ίδιο με τα υπόλοιπα δόντια μου. Εξαιρετική δουλειά και πολύ καλή επαγγελματίας. Ο δε χώρος του ιατρείου σχεδόν αποστειρωμενος ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής!!!
Xristina Dedempili
2022-05-19
επαληθεύτηκε
Εκπληκτική οδοντίατρος και πάνω από όλα άνθρωπος ! Ο χώρος πεντακάθαρος και εξαιρετικό αποτέλεσμα στην λεύκανση των δοντιών και την συνιστώ ανεπιφύλακτα για οποιοσδήποτε οδοντιατρική θεραπεία !!
Rita Acar
2022-05-13
επαληθεύτηκε
Very professional service, good attention to the patient and the specific case and needs. Highly recommend. Dr. Maria also speaks perfect English, in case you don't speak greek :)!
Annalique Giannoulatou
2022-05-03
επαληθεύτηκε
I took my son for an emergency extraction whilst on holiday. I was extremely impressed with the speed and efficiency Maria demonstrated. My son felt at ease and the tooth was taken out without complications. In so far as I booked myself a check up and proceeded with a dental hygiene session too! Superb results in a modern and immaculately clean surgery . Thank you Maria!
Anna Liosatou
2022-04-18
επαληθεύτηκε
Επισκέφθηκα την Δρ Μαρία Λάλουση για έναν έλεγχο και καθαρισμό των δοντιών μου μετά από παρότρυνση του συζύγου μου που την είχε είδη επισκεφθεί και είχε μείνει απόλυτα ευχαριστημένος . Πρέπει να αναφέρω ότι δυστυχώς ο φόβος μου με είχε κρατήσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα / χρόνια μακριά από τον οδοντίατρο… Μετά από αρκετά εύκολα και δύσκολα σφραγίσματα και αντικατάσταση παλιάς θήκης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί με τον χαρακτήρα της και τον επαγγελματισμό της με έπεισε ότι άξιζε με το παραπάνω να την εμπιστευτώ! Πρέπει δε να τονίσω ότι καταφέρνει να είναι υπομονετική και φιλική, Οι κανόνες υγιεινής τηρούνται άψογα και το ιατρείο, τα μηχανήματα και κάθε τι που χρησιμοποιεί πραγματικά εντυπωσιάζουν.
Just a G
2022-04-12
επαληθεύτηκε
Very good service, very clean environment, skillful dentist. Totally recommend Maria Lalousi