Καθαρισμός Δοντιών

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΟΝΤΙΩΝ

 

Τι είναι ο βαθύς καθαρισμός

Με τα περισσότερα δόντια των ενηλίκων να χάνονται από την ουλίτιδα και όχι από τη τερηδόνα, η τακτική θεραπεία με βαθύ καθαρισμό είναι απαραίτητη για τη διατήρηση των ούλων και των δοντιών σας υγιή. Οι τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο σε συνδυασμό με οδοντιατρικούς ελέγχους και φροντίδα των δοντιών και των ούλων στο σπίτι θα βελτιώσουν σημαντικά την εμφάνιση των δοντιών σας και την στοματική υγεία σας.

Τι συμβαίνει στο ραντεβού;

Οι οδοντίατροι προσφέρουν μια επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού δοντιών, μια διαδικασία που ονομάζεται βαθύς καθαρισμός και στίλβωση. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού ο ειδικός θα πραγματοποιήσει μια πρώτη εξέταση της οδοντικής υγιείας. Στη συνέχεια :
• Θα απομακρύνει τυχόν πλάκα ή πέτρα από τις περιοχές όπου δεν μπορεί να φτάσει το βούρτσισμα
• Θα εκτελέσει την στίλβωση για να αφαιρέσει τυχόν επιφανειακές χρωστικές από τα δόντια σας
• Θα προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές σχετικά με τον τρόπο διατήρησης της καλής οδοντικής υγείας και την επίδειξη τεχνικών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι

Ο οδοντίατρος σας θα παρέχει επίσης συμβουλές σχετικά με τη διατροφή και την πρόληψη της φθοράς των δοντιών.

Πόσο συχνά θα πρέπει να κάνω βαθύ καθαρισμό;

Μπορεί να συνίσταται από τον οδοντίατρό σας να κάνετε τακτικά βαθύ καθαρισμό καθε 3 με 6 μήνες. Η συχνότητα των επισκέψεων θα καθορίζεται από τις κλινικές σας ανάγκες, αλλά και από τη δική σας προσωπική επιθυμία να καθαρίζετε και να γυαλίζετε τα δόντια σας τακτικά.
Ο οδοντίατρός σας μπορεί επίσης να σας συστήσει να κάνετε βαθύ καθαρισμό πριν ξεκινήσετε μια πολύπλοκη οδοντιατρική θεραπεία όπως οδοντικά εμφυτεύματα.

Ποια είναι τα οφέλη από τον βαθύ καθαρισμό;

Η καλή στοματική υγιεινή είναι ζωτικής σημασίας για την εξάλειψη της ουλίτιδας και της τερηδόνας, η οποία μπορεί τελικά να οδηγήσει σε απώλεια των δοντιών. Οι τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο φροντίζουν να απομακρυνθεί η κρυφή και δυσπρόσιτη πλάκα και πέτρα από τα δόντια σας, αφαιρώντας τραχείες επιφάνειες που συμβάλλουν στη δημιουργία βακτηριακών αποικιών και στη βελτίωση της υγείας των δοντιών και των ούλων σας.
Οι οδοντίατροι μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα φωτεινότερα και πιο λευκά δόντια. Ο βαθύς καθαρισμός και η στίλβωση, καθώς και η θεραπεία AIR-FLOW είναι αισθητικές θεραπείες που μπορεί να αφαιρέσουν τις επιφανειακές χρωστικές , αφήνοντάς σας ένα πιο φρέσκο, φωτεινότερο χαμόγελο.

Τι είναι η θεραπεία AIR-FLOW;

Το AIR-FLOW® είναι μια τεχνική καθαρισμού που καθαρίζει απαλά και λειαίνει τα δόντια χρησιμοποιώντας μη-λειαντική τεχνολογία. Αφαιρεί την πλάκα, τους λεκέδες και τον αποχρωματισμό χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό νερού, πεπιεσμένου αέρα και λεπτών σωματιδίων σκόνης.
Η πρωτοποριακή τεχνολογία ψεκασμού μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλες τις περιοχές που είναι δύσκολο να προσεγγιστούν και οι οποίες δεν είναι συμβατές με την παραδοσιακή κλίμακα. Αφαιρεί αποτελεσματικά το επιβλαβές βιοφίλμ που αναπτύσσεται όταν η οδοντική πλάκα αποικίζεται από βακτήρια, αλλά αφήνει άθικτη την επιφάνεια των δοντιών σας.
Η θεραπεία με AIR-FLOW® μπορεί να επαναλαμβάνεται τακτικά και να είναι κατάλληλη τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά.

Για να μάθετε το ακριβές κόστος για καθαρισμό δοντιών, μπορείτε να επικοινωνήσετε με εμάς:

 

Τηλεφωνικά  2114167676

Email  info@marialalousi.com

Φόρμα επικοινωνίας (Εδώ)

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart