Καθαρισμός Δοντιών στη Γλυφάδα

Τι είναι ο βαθύς καθαρισμός δοντιών

Με τα περισσότερα δόντια των ενηλίκων να χάνονται από την ουλίτιδα και όχι από τη τερηδόνα, η τακτική θεραπεία με βαθύ καθαρισμό είναι απαραίτητη για τη διατήρηση των ούλων και των δοντιών σας υγιή. Οι τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο σε συνδυασμό με οδοντιατρικούς ελέγχους και φροντίδα των δοντιών και των ούλων στο σπίτι θα βελτιώσουν σημαντικά την εμφάνιση των δοντιών σας και την στοματική υγεία σας.

Τι συμβαίνει στο ραντεβού;

Οι οδοντίατροι προσφέρουν μια επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού δοντιών, μια διαδικασία που ονομάζεται βαθύς καθαρισμός και στίλβωση. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού ο ειδικός θα πραγματοποιήσει μια πρώτη εξέταση της οδοντικής υγείας. Στη συνέχεια :

• Θα απομακρύνει τυχόν πλάκα ή πέτρα από τις περιοχές όπου δεν μπορεί να φτάσει το βούρτσισμα

• Θα εκτελέσει την στίλβωση για να αφαιρέσει τυχόν επιφανειακές χρωστικές από τα δόντια σας

• Θα προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές σχετικά με τον τρόπο διατήρησης της καλής οδοντικής υγείας και την επίδειξη τεχνικών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι

Ο οδοντίατρος σας θα παρέχει επίσης συμβουλές σχετικά με τη διατροφή και την πρόληψη της φθοράς των δοντιών.

Πόσο συχνά θα πρέπει να κάνω βαθύ καθαρισμό δοντιών;

Μπορεί να συνίσταται από τον οδοντίατρό σας να κάνετε τακτικά βαθύ καθαρισμό κάθε 3 με 6 μήνες. Η συχνότητα των επισκέψεων θα καθορίζεται από τις κλινικές σας ανάγκες, αλλά και από τη δική σας προσωπική επιθυμία να καθαρίζετε και να γυαλίζετε τα δόντια σας τακτικά.

Ο οδοντίατρος σας μπορεί επίσης να σας συστήσει να κάνετε βαθύ καθαρισμό πριν ξεκινήσετε μια πολύπλοκη οδοντιατρική θεραπεία όπως οδοντικά εμφυτεύματα.

Ποια είναι τα οφέλη βαθύ καθαρισμού δοντιών;

Η καλή στοματική υγιεινή είναι ζωτικής σημασίας για την εξάλειψη της ουλίτιδας και της τερηδόνας, η οποία μπορεί τελικά να οδηγήσει σε απώλεια των δοντιών. Οι τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο φροντίζουν να απομακρυνθεί η κρυφή και δυσπρόσιτη πλάκα και πέτρα από τα δόντια σας, αφαιρώντας τραχείς επιφάνειες που συμβάλλουν στη δημιουργία βακτηριακών αποικιών και στη βελτίωση της υγείας των δοντιών και των ούλων σας.

Οι οδοντίατροι μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα φωτεινότερα και πιο λευκά δόντια. Ο βαθύς καθαρισμός και η στίλβωση, καθώς και η θεραπεία AIR-FLOW είναι αισθητικές θεραπείες που μπορεί να αφαιρέσουν τις επιφανειακές χρωστικές, αφήνοντάς σας ένα πιο φρέσκο, φωτεινότερο χαμόγελο.

Τι είναι η θεραπεία AIR-FLOW;

Το AIR-FLOW® είναι μια τεχνική καθαρισμού που καθαρίζει απαλά και λειαίνει τα δόντια χρησιμοποιώντας μη-λειαντική τεχνολογία. Αφαιρεί την πλάκα, τους λεκέδες και τον αποχρωματισμό χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό νερού, πεπιεσμένου αέρα και λεπτών σωματιδίων σκόνης.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία ψεκασμού μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλες τις περιοχές που είναι δύσκολο να προσεγγιστούν και οι οποίες δεν είναι συμβατές με την παραδοσιακή κλίμακα. Αφαιρεί αποτελεσματικά το επιβλαβές βιοφίλμ που αναπτύσσεται όταν η οδοντική πλάκα αποικίζεται από βακτήρια, αλλά αφήνει άθικτη την επιφάνεια των δοντιών σας.

Η θεραπεία με AIR-FLOW® μπορεί να επαναλαμβάνεται τακτικά και να είναι κατάλληλη τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά.

Αξιολογήσεις


Katerina Diamantaki
2022-11-26
Το Trustindex επαληθεύει ότι η αρχική πηγή της κριτικής είναι Google.
Αν υπήρχαν έξι αστέρια, θα έβαζα έξι. Κορυφαία οδοντίατρος, πλήρως καταρτισμένη, χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνικές και τα πλέον ποιοτικά υλικά. Είναι λεπτολόγος, υπεύθυνη, απόλυτα τυπική στα ραντεβού και με ειλικρινή σεβασμό στον ασθενή. Άριστη τεχνική, άριστο θεραπευτικό αποτέλεσμα που ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Όποιος ψάχνει ποιοτική δουλειά να την επισκεφθεί χωρίς δεύτερη σκέψη. Από τους λίγους γιατρούς που συνιστώ ανεπιφύλακτα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στη βοηθό της γιατρού, την Αγγελική, για την πολύτιμη βοήθειά της.
손진포
2022-10-27
Το Trustindex επαληθεύει ότι η αρχική πηγή της κριτικής είναι Google.
Dr. Maria is the best dentist in Greece. I removed my molar by Dr. Maria and it was totally complerely and there was no pain. I am Korean I thought Korean dentist is the best in the world but Maria is the one of the best in the world.
stelios maliaritis
2022-09-30
Το Trustindex επαληθεύει ότι η αρχική πηγή της κριτικής είναι Google.
Εξαιρετη επαγγελματιας και υπεροχος ανθρωπος!!! Εκανε μεγαλη υπομονη μαζι μου. Σας τη συστηνω ανεπιφυλακτα!
Fay Boyaki
2022-09-15
Το Trustindex επαληθεύει ότι η αρχική πηγή της κριτικής είναι Google.
Best cleaning! Great dentist! Amazing and pleasant professional. I would recommend without doubt!
Vas Kim
2022-09-14
Το Trustindex επαληθεύει ότι η αρχική πηγή της κριτικής είναι Google.
Εξαιρετική δουλειά, απίστευτο αποτέλεσμα στην λεύκανση !!! Προτείνετε με 1000 ❤️
Konstantinos Sohos
2022-09-13
Το Trustindex επαληθεύει ότι η αρχική πηγή της κριτικής είναι Google.
Καλή δουλειά χωρίς πόνο
Apostolia Galanakh
2022-08-18
Το Trustindex επαληθεύει ότι η αρχική πηγή της κριτικής είναι Google.
Εξαιρετική οδοντίατρος και άνθρωπος. Ήμουν στην Γλυφαδα για δουλειά και μου έσπασε το δόντι μου. Πήρα τηλέφωνο και αμέσως μου προσφέρθηκε ραντεβού. Εξαίσιο αποτέλεσμα και χωρίς καθόλου πόνο. Την συστήνω ανεπιφύλακτα.
Maria Maragoudaki
2022-08-11
Το Trustindex επαληθεύει ότι η αρχική πηγή της κριτικής είναι Google.
Excellent service. Dr Lalousi is a very knowledgeable and experienced dentist in down town Glyfada. She very professional and kind. She explained to me the treatment procedure in details and she gave me the cost verbally and in writing. I knew in every stage of the treatment what was happening and what I had to pay. The whitening results were amazing . I am still smiling. Totally recommend her!!!
Gelina Vogiatzoglou
2022-08-03
Το Trustindex επαληθεύει ότι η αρχική πηγή της κριτικής είναι Google.
Η κυρία Λάλουση είναι άψογη επαγγελματίας με εμπειρία, υπομονή και "ελαφρύ χέρι" (σημαντικό για οδοντίατρο, σωστά;)! Έκανα εξαγωγή πολύ γρήγορα και χωρίς πόνο! Το ιατρείο, που είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα, είναι πάντα σχολαστικά καθαρό! Το ίδιο σχολαστικά είναι και τα μέτρα κατά του κορονοϊού για κάθε επισκέπτη! Και πόσο χρήσιμη η υπενθύμιση που στέλνει για τα ραντεβού μέσω μηνυμάτων! Συστήνω ανεπιφύλακτα!