ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

Χαμογελούν καλύτερα σήμερα

Αξιολογήσεις Google


Αξιολογήσεις Ασθενών


Με αυτή την μαρτυρία μου θα ήθελα να αναγνωρίσω την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει η Οδοντιατρος μου Μαρια Λαλουση τα τελευταία 20 χρονια κατα τα οποια ειμαι ασθενής της.Με τις ακούραστες προσπάθειές της έχει μετατρέψει μια καταδικασμένη οδοντοστοιχία σε ένα υγιές και όμορφο σύνολο δοντιών. Η δρ Μαρία Λαλουση έδειχνε πάντα επαγγελματισμό και ήταν πάντα σε θέση να εξηγήσει του τι έκανε και γιατί, ενώ ταυτόχρονα έδειχνε βαθειά γνώση όλων των πτυχών της διαδικασίας.Μιλώντας ως μακροχρόνιος πελάτης, η δουλειά που έχει εκτελέσει αποτελεί τον μοναδικό και μεγαλύτερο παράγοντα υγιεινής για το στόμα μου.

Νικόλας Αφορδάκος 29-7-2019

Θά έλεγα οτι η Μαρία είναι εξαιρετική επαγγελματίας, διακριτική, φιλική και κυρίως προσιτή και αξιόπιστη. Με τα χρονια σύστησα τη Μαρία σε όλους τους φίλους μου οι οποίοι με ευγνωμονούν για αυτό. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ένας τόσο καλός οδοντίατρος, κάποιος που να φροντίζει τους ασθενείς του και να ξέρει πως να σχεδιάζει και να προγραμματίζει το οδοντιατρικό τους μέλλον. Η Μαρία έχει όλα αυτά τα χαρίσματα και είμαι πολύ χαρούμενη τώρα που είναι οδοντίατρος και του συζύγου μου και της κόρης μου. Σας ευχαριστώ.

Ilaria Mallozzi 24-7-19

Η Δρ Μαρία Λάλουση είναι η οδοντίατρός μου τα τελευταία 6 χρόνια. Η δρ Μαρία Λάλουση αφού βεβαίωσε αρχικά ότι τα δόντια μου είναι σε καλή κατάσταση, προχώρησα στην λεύκανση των δοντιών, τον λόγο για τον οποίο αρχικά είχα πάει. Είχα επίσης ένα απονευρωμένο μπροστινό δόντι που ήταν πιο σκούρο από τα υπόλοιπα και ενώ όλοι οι υπόλοιποι οδοντίατροι είχαν προτείνει μόνο μία λύση, τη θήκη του δοντιού, η δρ Λάλουση πρότεινε να δοκιμάσω πρώτα τη μέθοδο της λεύκανσης, δουλεύοντας πολλές ώρες πάνω στο συγκεκριμένο δόντι με αποτέλεσμα να εξοικονομήσω χρήματα και να αποφύγω την διαδικασία της θήκης. Η Μαρία είναι μια πολύ αξιόπιστη και πολύ έμπειρη οδοντίατρος με τέλεια επαγγελματική κατάρτιση. Τη συνιστώ χωρίς δισταγμό. Από τότε που η Μαρία έγινε η οδοντίατρος μου, έχω αποκτήσει το καλύτερο χαμόγελο!

Γλυκερία Γκουγκούδη 20-07-2019

Η Μαρία είναι η οδοντίατρος μου τα τελευταία 5 χρονια. Αρχικά την επισκέφθηκα για καθαρισμό και για γενικο ελεγχο. Όλα τα προβλήματα μου αντιμετωπίζοταν πάντα με αποτελεσματικότητα. Η δρ Μαρία Λάλουση ειναι μια πολυ καταρτισμένη οδοντίατρος που εξηγεί τα πάντα με λεπτομέρεια και παρέχει χρήσιμες συμβουλές για το πώς θα διατηρήσεις ένα στόμα, δόντια και ούλα υγιή. Συστήνω την Δρ Μαρία Λάλουση ανεπιφύλακτα.

Ζέτα Αναγνώστου 05-08-2019

Ήμουν πολύ απογοητευμένη απο τους οδοντιάτρους - γιατί ειχα πολλες ασχημες εμπειρίες - αλλά όταν γνώρισα τη Δρ Μαρία Λάλουση εντυπωσιάστηκα. Θα συνιστουσα τη Δρ Μαρία Λάλουση ανεπιφύλακτα σε όλους. Εχω ήδη μιλησει στην οικογένεια μου και στους φίλους μου για τον επαγγελματισμό της και την κατάρτισή της.

Κρίστι Γκόλντινγκ 08-09-2019

Είναι μεγάλη μου χαρά να γραφω για την Δρ Μαρία Λάλουση οποία είναι η οδοντίατρος μου τα τελευταία 6 χρόνια. Η Μαρία ειναι πολύ προσιτή, φιλική, αξιόπιστη με πολυ αγάπη για αυτο που κάνει. Κάθε φορά που επισκέφτομαι την Δρ Μαρία Λαλουση, αντιμετωπίζομαι με επαγγελματισμό και προσοχή στην λεπτομέρεια για μια θεραπεια που κανονικά δεν θα ήταν ευχάριστη. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας μου, η Μαρία μου εξηγούσε καθε βήμα της θεραπείας και επίσης προσπαθούσε να με καθυσηχάσει. Είμαι πολύ τυχερός που έχω την Δρ Μαρία Λαλουση ως οδοντίατρο.

Λουκάς Τ 05-08-2019

Όταν επισκέφτηκα το Λονδίνο πριν από κάποια χρόνια, με έπιασε πονόδοντος και μια φίλη μου μου συνέστησε τη Δρ Λάλουση. Ειχα την καλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Πρέπει να πω ότι φοβάμαι τους οδοντιάτρους αλλά η Μαρία με καθησύχασε με τον ήρεμο τρόπο προσέγγισής της. Ηταν φιλική, προσιτή και ευγενική και μου εξηγησε λεπτομερώς όλη την διαδικασία. Συνιστώ απόλυτα την Μαρία.Συνιστώ απόλυτα τη Μαρία !!!

Αλεξάνδρα Βλάχου 04-09-2019

Οι υπηρεσίες που δέχθηκα από την Δρ Μαρία Λάλουση ήταν επαγγελματικές, άριστες και ανώδυνες. Μέχρι στιγμής η καλύτερη Οδοντίατρος. Συνιστώ την Μαρία απόλυτα.

Άλεξ Α 02-09-2019

Η Δρ Μαρία Λάλουση ειναι η Οδοντίατρός μου εδώ και πολλά χρόνια. Ενδιαφερόμουν για Invisalign και η Μαρία μου εξήγησε όλη την διαδικασία με λεπτομέρεια. Η όλη θεραπεία πήρε περίπου 18 μήνες κατά την διάρκεια της οποίας κανείς δεν καταλαβε οτι εχω σιδεράκια Invisalign. Τωρα τα δόντια μου φαίνονται φανταστικά. Κατά την διάρκεια της θεραπείας η Μαρία με φρόντιζε ασταμάτητα. Εχω παει σε πολλούς οδοντιάτρους στο παρελθόν αλλα η Δρ Λάλουση ειναι μακράν η καλύτερη. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα και την ευχαριστώ για την υπέροχη δουλειά της.

Αλβέρτος

Πρίν από πολλά χρόνια είχα ένα ατύχημα και έσπασα τα δύο μπροστινά μου δόντια. Είχα επισκεφθεί πολλούς οδοντιάτρους στο παρελθον για να τα φτιάξω αλλά δεν είχα μείνει ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Ενας φίλος μου συνέστησε τη Μαρία. Με αντιμετώπισε με το πιο επαγγελματικό, προσιτό, φιλικό και διαβεβαιωτικό τρόπο που είχα συναντήσει ποτέ. Τελικά μετά από τόσα χρόνια, μπορώ και πάλι να χαμογελώ. Η Δρ Μαρία Λάλουση ειναι μια οδοντίατρος που διακρίνεται για τον επαγγελματισμό της, την εμπειρία της και την επιστημονική της κατάρτιση. Μαρία συνέχισε την καλή δουλειά.

Πολίνα Τζουνάρα 04-09-2019

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart