Βιογραφικό


μαρία λάλουση οδοντίατρος γλυφάδα

H Μαρία Λάλουση αποφοίτησε το 2001 από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Ελλάδα. Στο διάστημα 2003 έως 2004 πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον Τομέα των Εμφυτευμάτων και της  Προσθετικής επί Εμφυτευμάτων στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Το 2011 ολοκλήρωσε  το δεύτερο μεταπτυχιακό της πάνω στην Προηγμένη Αισθητική Οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Από το 2001 μέχρι και το 2021, η Μαρία δούλεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο τόσο για το Κρατικό Σύστημα Υγείας (N.H.S) του Ηνωμένου Βασιλείου όσο και ιδιωτικά. Έχει εκτεταμένη εμπειρία και γνώσεις πάνω στην επανορθωτική οδοντιατρική για ενήλικες και παιδιά καθώς και εμπειρία πολύπλοκων χειρουργικών επεμβάσεων.  Έχει ιδιαίτερο επαγγελματικό ενδιαφέρον πάνω στην Οδοντιατρική επί των εμφυτευμάτων (χειρουργική και προσθετική) και στην Αισθητική Οδοντιατρική.

Ταυτόχρονα, η Μαρία ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της στο Λονδίνο, στα Invisalign (διάφανοι πλαστικοί ορθοδοντικοί νάρθηκες για το ίσιωμα των δοντιών) και στην χρήση Botox και υαλορουνικού οξέως. Είναι μέλος του Γενικού Οδοντιατρικού Συλλόγου του Ηνωμένου Βασιλείου (General Dental Council) και της Ένωσης Οδοντιατρικών Εμφυτευμάτων (Association of Dental Implantology).

Έχει βραβευτεί με το πρώτο βραβείο στο ετήσιο συνέδριο σπουδαστών του Πανεπιστημίου Αθηνών για το άρθρο με τίτλο ‘Ο επιπολασμός υποτροπιάζουσας στοματικής άφθας στους σπουδαστές του Πανεπιστημίου Αθηνών’ που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας ‘Τα Στοματολογικά Χρονικά’. Ταυτόχρονα εργάζεται part time ως εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Κ. Όμηρος.

H Μαρία χρησιμοποιεί τα τελευταίας τεχνολογίας υλικά και τεχνικές για την δημιουργία όμορφων και μοναδικών χαμογέλων. Η φιλική και ευγενική της προσέγγιση την έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή, ειδικά στους ασθενείς με φοβία για τους οδοντιάτρους. Η Μαρία εξηγεί με λεπτομέρειες τα διαφορετικά σχέδια θεραπείας στους ασθενείς της μέχρι να σιγουρευτεί ότι τα έχουν καταλάβει πλήρως. Ταυτόχρονα μιλάει άπταιστα Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά και Γαλλικά.

μαρία λάλουση οδοντίατρος γλυφάδα

Σχετικά με εμένα

Το πάθος μου είναι η δημιουργία τέλειων χαμογέλων και η παροχή άριστης ποιότητας θεραπειών χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και τα καλύτερα υλικά.

Η φιλική και ευγενική προσέγγιση μου, με έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή, ειδικά στους ασθενείς με φοβία για τους οδοντιάτρους. Πάντα εξηγώ με λεπτομέρειες τα διαφορετικά σχέδια θεραπείας στους ασθενείς μου μέχρι να σιγουρευτώ ότι τα έχουν καταλάβει πλήρως. Προσπαθώ να παρέχω τις πιο ανώδυνες θεραπείες με ένα πολύ χαλαρό και φιλικό τρόπο.

Ο σκοπός μου

Ο σκοπός μου είναι να σας παρέχω ένα υγιή, γεμάτο αυτοπεποίθηση χαμόγελο και μια ευχάριστη και ανώδυνη οδοντιατρική εμπειρία.

Έχοντας αφιερώσει τη ζωή μου στην οδοντιατρική, έχω σκοπό να σας παρέχω ένα εύρος οδοντιατρικών θεραπειών όπως οδοντιατρικά εμφυτεύματα, αισθητική οδοντιατρική, συντηρητική οδοντιατρική, invisalign (ίσιωμα δοντιών) κινητή και ακίνητη προσθετική σε ένα μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον στο οδοντιατρείο μου στην Γλυφάδα.

Τα 3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

1. H Μαρία χρησιμοποιεί τα τελευταίας τεχνολογίας υλικά και τεχνικές για την δημιουργία όμορφων και μοναδικών χαμογέλων.

2. Η φιλική και ευγενική της προσέγγιση την έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή, ειδικά στους ασθενείς με φοβία για τους οδοντιάτρους.

3. Η Μαρία εξηγεί με λεπτομέρειες τα διαφορετικά σχέδια θεραπείας στους ασθενείς της μέχρι να σιγουρευτεί ότι τα έχουν καταλάβει πλήρως.